De Veluwse Borrelbal.

De Veluwse borrelbal is een nieuw gerecht in ons assortiment. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van duurzaam en diervriendelijk rund- en kalfsvlees uit onze eigen regio. Vers voor ons gemalen, dus kwaliteit. Hiervan maken we een ambachtelijke gehaktbal ‘snack-size’ met daarin typisch Veluwse smaken. Uiteraard is de Veluwse borrel bal vrij van kunstmatig toegevoegde e-nummers. Dus geen conserveermiddelen, smaakversterkers, geur of kleurstoffen. Maar wel op smaak gebracht met ons huisgemaakte kruidenzout. Dat betekent dat de Veluwse borrelbal er anders uit ziet dan u gewend bent in de supermarkt. Wist u namelijk dat de meeste gehaktballetjes in de winkel worden gekookt in water met caramel, om ze een mooi goudbruine kleur te geven? De Veluwse borrel bal doet het puur natuur, vet arm gebraden in de oven. Dat geeft minder kleur, maar meer smaak. En een eerlijk product.  De volgende smaken zijn verkrijgbaar:

Elburg: met eigen gemaakt klooster kruidenzout. (rozemarijn, tijm, salie)
Ermelo: met heidehoning walnoten.
Nunspeet: met de moderne versie van kruudmoes.
Harderwijk: met vossenbessen en grof gemalen zwarte peper.
Putten: met tripel bier en bierbostel van de Hert Bierbrouwerij.
Barneveld: met boeren brokkel kaas.

U kunt de Veluwse borrel bal warm maken in de pan, oven, air fryer of in de magnetron. Maar ook koud is de Veluwse borrel bal heerlijk, bijvoorbeeld met een dipsaus. De Veluwse borrel bal is ideaal als snack, tapa of als onderdeel van de maaltijd.

703867 delicio flyer veluwse borrelballetjes 210×297

In de pan gebraden gehaktballetjes.

Speciaal voor horeca, retail & foodservice is de Veluwse borrelbal ook in grootverpakking beschikbaar.