Introductie

Hi! Leuk dat je mijn pagina bezoekt. Michiel’s maaltijd van van de week gaat over…mijn maaltijd van de week. Ik ben een kookgekke foodie die het heerlijk vindt om veel mensen te laten genieten van heerlijke smaken en pure ingrediënten. Veel uit de regio, altijd in het seizoen. Zowel met lokale als internationale smaken. Ook deel ik graag mijn inspiratie en kennis. Kom dan ook eens terug op deze site voor smaak verrassingen en leuke recepten. Of kom proeven bij één van onze partners (zie ‘waar te koop) waar mijn maaltijden op het versplein worden verkocht. Elke week anders, elke weer vers.

117 comments on “IntroductieAdd yours →

 1. Vaak na overwerken haal ik zo’n maaltijd omdat ik dan geen zin heb om te koken en ondanks de prijs is het het meer dan waard. Zit altijd bomvol na zo’n maaltijd en voel dat ik lekker en vooral goed heb gegeten. Hopelijk kunnen we allemaal nog lang genieten van je maaltijden.

 2. Hallo Michiel en medewerkers,
  Heb zojuist uw zomerse groenten/haché maaltijd gegeten…………..heerlijk!!
  Mijn man heeft de nasi/kip schotel gegeten en was dezelfde mening toegedaan.
  Niet te zout, heerlijk mals vlees en precies het goede portie.
  Ben geen keukenprinses dus mijn maaltijden zijn altijd erg basis : )
  Ben blij dat ‘k dit heb ontdekt bij de Plusmarkt in Lelystad en ga dit zeker meerdere keren per week doen.
  Met vriendelijk groet mevr. de Vries.

  1. Beste mevrouw de Vries,

   Hartelijk dank voor uw leuke bericht, we gaan er haast van blozen. Fijn dat u er zo van geniet, we maken het met plezier. Vrgr. Michiel

 3. Hallo, sinds kort kan ik jullie maaltijd niet meer vinden bij de Plus in Barneveld? Komt die nog terug, het is eigenlijk de enige goede maaltijd in de hele winkel.

  1. Beste Tinie, helaas heeft de Plus besloten om met de maaltijd te stoppen. Je kunt de maaltijd nog wel vinden bij de AH in Voorthuizen. Hrgr. Michiel

 4. Ik maak al jaren gebruik van verse maaltijden via diverse supermarkten en leveranciers. Sinds kort geniet ik van jullie gerechten die er echt met kop en schouders boven uit steken. Ik ben vooral erg blij met de ruime portie groenten en dat de maaltijden niet zo zout zijn.

 5. Vandaag uw maaltijd rundergehaktballetjes in satésaus met nasi goreng gegeten. Ongelooflijk slecht! Smakeloos. Twee kleine gehaktballetjes was de vleesbijdrage. Maar daar is nog mee te leven. De smakeloosheid is het ergste. Nota bene een Indisch gerecht waar smaak zo belangrijk is. Het deed mij meer denken aan flauwe andijvie stamppot dan aan een smaakvol Indisch gerecht.

 6. Deze week voor het eerst Michiels Maaltijd geprobeerd, de – 100% plantaardig: gnocchi met pompoen en hazelnoten. Was superlekker, maar de Italiaanse sperciebonen die er bij zaten smaakten een een beetje zuur, hoort dat zo?
  Al met al wel een goed initiatief, zeker als als alternatief voor in je eentje koken, dus ik zal het zeker vaker proberen. Hoeveelheid (voor mij) net te veel voor 1 maaltijd en te weinig voor 2. Dus volgende keer doe ik een bijgerechtje of salade erbij en ik kan er 2 dagen van eten.
  Plastic verpakking doet mij altijd pijn, maar ja als je zelf alle ingredienten los moet kopen heb je nog meer verpakkingen, en moet je ook nog vaak ingredienten weggooien. Alternatief zou kunnen zijn een herbruikbare verpakking zoals bij een bekend Amsterdams bedrijf dat per fiets bezorgd, maar ja … dan zit je weer met het retourneren van de gebruikte verpakking.

 7. Vandaag jullie Hutspot met klapstuk geprobeerd. De hutspot was lekker maar helaas hebben we de klapstuk laten staan. Hij was erg taai.

 8. Hoi, de boerenkool was erg lekker rode kool maaltijd helaas echt veel minder, aardappels taaiig en ook rundvlees niet mals.
  Wilde toch even laten weten

  1. Hi Ron, bedankt voor de feedback. Vervelend dat jij een bakje had wat niet top was, dat gaan we voor je oplossen! We gaan alleen voor 100% blij. Hrgr. Michiel

 9. Wij eten al heel lang Michiels maaltijden. Heerlijk en voor ons ook voldoende variatie als vegetariër. Wat wel een vervelend gevoel geeft zijn de plastic bakjes waar het eten in zit. Kunnen er milieuvriendelijke bakjes gebruikt worden door Michiels of dat deze ingezameld worden voor hergebruik? Ik probeer ze wel te hergebruiken maar het zijn er gewoon te veel! Ik vind het heel goed dat Michiels vaak werkt met biologisch vlees, MSC vis etc. Maar ook de verpakking kan veel bewuster!

  1. Beste Eva, bedankt voor je bericht. Het wordt van mijn kant een wat uitgebreide reactie, maar probeer het toch compact te houden. We hebben eerst gewerkt met Green PP bakjes. Dit is een bakje dat bestaat uit ‘bio based’ plastics. In theorie is dit recyclebaar. Echter, in Nederland is voor dit product geen afvalstroom en komt het dus gewoon in de verbrandingsoven terecht. Daarbij, het maken van Green PP kost weer veel meer energie dan gewoon PP (kunststof). Ook kregen we qua presentatie af en toe opmerkingen dat consumenten het er niet goed uit vonden zien. Dilemma…. Wat we nu hebben is zg. PP mineral. Dit is voor 60% gemaakt van gerecycled plastic (PP) dus heeft veel minder energie en grondstof gekost. Wat we eigenlijk willen – net als jij – is een eco verpakking. Dat is er wel, maar nog veel te duur voor onze maaltijd. Dat komt omdat de verpakking aan allerlei HACCP en supermarkt eisen moet voldoen, willen wij er mee kunnen werken. Ook zijn er tal van ‘eco’ verpakkingen die zeggen dat te zijn, maar als je naar de intrinsieke footprint (C02, energie, grondstof, logistiek, milieu) kijkt, dan is dat eigenlijk niet zo. Kortom: het is complexe materie. Maar i.s.m. onze leveranciers hopen we t.z.t. wel een verpakking te vinden die aan alle consumenten-branche-eco eisen voldoet. Ten slotte: fijn dat je van onze maaltijden geniet. Hrgr. Michiel

 10. Beste Michiel en echtgenote,

  Wij maakten met jullie kennis op zaterdag 25 mei bij ons bezoek aan Huize Leuvenum waar jullie de koffie met cake verzorgden.
  Nadien genoten wij van jullie maaltijden op dinsdag 5 juni via de Plus in Ermelo.
  Heerlijk smakelijk en vers; wij weten jullie te vinden.

  Hartelijk dank, Hans en Maaike Windgassen

  1. Hi Jacco, bedankt voor je reactie. In principe leveren we in de wat kleinere gemeenten onze maaltijd exclusief aan één supermarkt. In Nunspeet is dat de Jumbo. Dus ik verwacht niet dat Plus Wilmink partner zal worden van Michiels Maaltijd. We leveren wel aan diverse andere Plus winkels in de omgeving w.o. Elburg en Ermelo. Met vrgr. Michiel

 11. Beste medewerkers van Michels maaltijd van de week ,
  Op het Brasswood Festival raakte ik aan de praat met de vrouw en zoon van Michiel en waren vooral voor mijn ouders heel geïnteresseerd in de kant en klaar maaltijden die jullie met z`n allen maken.
  Daar werd ons beloofd dat ze ons een paar maaltijden zouden brengen voor mijn ouders om te proberen wat ze er van zouden vinden.
  Helaas zijn inmiddels mijn beide ouders overleden en daarom hebben we de maaltijden zelf opgegeten en ik moet zeggen “met smaak”.
  Hoewel wij meestal zelf koken met verse producten en dan alles naar eigen smaak en zoutarm klaarmaken vonden we de kant en klaar maaltijden van Michiel heel lekker.
  Wanneer we eek keer niet in de gelegenheid zijn om zelf te koken gaan we van te voren even bij de Jumbo bij ons in Nunspeet kijken wat er te koop is want dat is lekker ,gezond en zeker beter dan een snelle snack .

 12. Vorige week heb ik jullie gebeld met een kritische noot over een maaltijd. We zijn regelmatige gebruiker en deze maaltijd – Marokkaanse rijst met falafel – viel wat tegen. Ik werd meteen via de mail benaderd en mocht een nieuwe maaltijd gratis uitproberen. Dat werd de nasi rames. We hebben gelukkig weer enorm genoten en geven meteen een dikke pluim voor jullie klantenservice. Hrgr. Fam. vd Berg

  1. Beste fam. van de Berg, goed om te horen. Smaak blijft een zeer persoonlijk iets. Maar fijn dat het vertrouwen weer is hersteld 🙂 Met plezier gedaan, hrgr. Michiel

 13. L.s,

  Ik ben een fan van de indische keuken, ik maak het graag zelf, alleen dat kost tijd!
  Vandaag, woensdag 24 januari 2018, had ik ik die tijd niet en kocht bij de Jumbo Harderwijk een Nasi Rames “mini rijsttafel” van jullie bedrijf………

  1. Hi Harold, nogmaals dank voor je reactie. Ik heb je ook al even gemaild, maar nog geen reactie gehad. Maar we nemen elke reactie zeer serieus, zeker als iemand niet 100% tevreden is. Ik heb jouw tekst wel even deels verwijderd, omdat de toon niet echt aansluit bij hoe wij graag met elkaar omgaan. Ik heb de maaltijd in kwestie samen met de chefkok, de bedrijfsleider van de supermarkt en ondergetekende nogmaals geproefd. En kwamen tot de conclusie dat deze in onze optiek uitstekend is. Zeker als je deze vergelijkt met andere Oosterse/Indische maaltijden in het maaltijden schap. Smakelijke tempeh, lekker pikant eitje, goed gekruide groenten, prima rijst structuur. Persoonlijk zou ik er nog wat sambal bij willen eten, maar dat waardeert niet iedereen. Is het dan de beste Indische maaltijd ooit? Nee, zeker niet. Ik zou zeker niet durven beweren dat wij het nivo halen van de lokale Indische afhaal restaurants of toko’s waar al generaties lang heerlijk Indisch wordt gekookt. Maar wij kijken ook naar waarden als e-nummer vrij, lokale producten, duurzaamheid, prijs per ons. En, uiteraard, smaak die geschikt is voor de brede doelgroep in de supermarkt. Deze vegetarische nasi rames voldeed aan onze eisen. Maar ik ben mij er van bewust dat niet alle maaltijden door iedereen lekker worden gevonden. Ik nodig je in ieder geval uit om nogmaals op mijn kosten een maaltijd uit te proberen om te horen of een andere kookstijl je wel kan bekoren. Je kunt mij bellen 0341-260800 of mailen info@delicio.nl of hier een reactie achterlaten. Hrgr. Michiel

 14. Beste Michiel,
  Met veel interesse las ik het verhaal over jullie in de Barneveldse krant van 7 september. Wanneer komt er een verkooppunt in Barneveld?

  1. Beste Jos, bedankt voor je bericht. We hebben nog niets in de planning voor Barneveld maar bij een goede kans zullen we het zeker overwegen. Tot die tijd, AH Voorthuizen. Hrgr. Michiel

 15. Wat gaaf deze maaltijd! Leuk dat jullie zulke goede doelstellingen hebben en dat ook alleen lokaal willen leveren. De Thaise red curry kalkoen en de zalm met bieslooksaus deze week waren top, echt van restaurant kwaliteit. het geld meer dan waard. Gaa zo door!

 16. Deze week voor het eerst in Zeewolde jullie maaltijd gekocht (op aanraden van collega) Eerlijk gezegd ben ik sceptisch over ‘kant en klaar’ maaltijden. Maar dit is duidelijk buitencategorie. Super vers, erg lekker, ruim voldoende. Als leidinggevende in de zorg heb ik veel met maaltijden te maken, dit is echt uniek. Ik begreep dat jullie een klein lokaal bedrijf zijn, dus vind ik het leuk jullie met deze recensie te ondersteunen.

  1. Dag Arne, super bedankt voor dit mooie compliment! We zijn inderdaad klein maar fijn, dus we moeten creatief communiceren om ons te midden van al het marketing geweld in de supermarkten te onderscheiden. Dit soort reacties helpt zeker, dus nogmaals dank daarvoor. Hrgr. Michiel

 17. Beste Michiel’s, ik ben een fan van jullie maaltijden, smakelijk, goede kwaliteit, kortom echt waar voor je geld en gemakkelijk te verwarmen in de magnetron. Deze week (04-04) de maaltijd “Pasta met drie soorten kaas. Met gerookte kalkoen en groene groentjes.” meegenomen. Ook nu weer lekkere pasta maaltijd met goede kwaliteit groente, echter ben ik deze keer wel teleurgesteld in de “gerookte kalkoen”! Je moest heel erg zoeken daar iets van terug te vinden, volgens mij waren het een paar ini mini stukjes snij afval, meer was het niet. De titel van deze maaltijd was voor mij dus erg misleidend, er had moeten staan “met sporen van gerookte kalkoen”! Helaas deze keer dus wel teleurgesteld.

  1. Beste Jan, bedankt voor de feedback, altijd welkom. Het klopt inderdaad dat de kalkoen in beperkte mate verwerkt was in de saus. Met de roomsaus en drie soorten kaas waren de eiwitten al ruimschoots vertegenwoordigd, vandaar dat de kalkoen slechts al smaakgevend ingrediënt is toegevoegd. Totaal gemiddeld ca. 80 gram kaas en 40 gram kalkoen. We zijn uiteraard verplicht alle ingrediënten te benoemen, maar vermelden voor geen elk ingrediënt de hoeveelheid daarvan. Van misleiding is natuurlijk geen sprake, maar als je door de titel op het verkeerde been bent gezet, excuses daarvoor. Ik ben wel blij dat je van het gerecht hebt genoten. (probeer deze week eens de pasta met broccoli en pastrami, erg lekker) Voor gerechten met vis of vlees als zelfstandig onderdeel hanteren we doorgaans ca. 120 gram. Bel (0341-260800) of mail gerust als er nog vragen zijn. Hrgr. Michiel

 18. Beste mensen,

  Nu al twee keer een heerlijke maaltijd van jullie gegeten. Fijn dat jullie wel biologische producten gebruiken maar geen e-nummers en andere toegevoegde stoffen.

  Ik hoop dat jullie deze kwaliteit blijvend kunnen bieden en dat de Jumbo jullie heerlijke maaltijden in het vaste aanbod houdt.

  Vriendelijke groet,
  Annemiek

  1. Hi Annemiek, leuk om te lezen. We hebben maar één ambitie: de best mogelijke maaltijd maken. En als voldoende mensen dat ook lekker en belangrijk vinden, dat zal de Jumbo het vast blijven verlopen. Dus: als je ons kunt helpen met promotie in je netwerk (w.o. facebook) dan zou ik dat geweldig vinden. Hrgr. Michiel

 19. Wij eten sinds we tijdelijk in een zomerhuisje zitten deze ” ping” maaltijden zoals ik ze noem.
  Ik vind de maaltijden ontzettend lekker en erg gevarieerd .
  Mijn complimenten aan de chef en ik denk dat we straks wanneer we in ons nieuwe huis zitten we nog regelmatig deze maaltijden zullen eten.
  Het is wel jammer dat de maaltijden zo populair worden in de regio Harderwijk.
  Je moet er op tijd bij zijn anders grijp je mis. Misschien kunnen jullie ook een thuis service starten. Ga zo door!!

  1. Beste familie Logtenberg, dat zijn nog eens complimenten! Hartelijk dank daarvoor en succes met de verhuizing. Wist je dat we ook house warming party’s cateren? Hrgr. Michiel

 20. Ik ken het merk eigenlijk pas twee weken. En ik heb er al drie keer eten van gehaald. Het is idd prijzig, maar het is een stuk beter dan het standaard magnetron eten. Ik heb vorige week de zuurkool gehad, en je proefde dat het niet gewoon opwarmen was, maar dat het langer heeft gesudderd en daardoor in smaak is gestegen. Een erg goed product voor iemand die soms te lui is om zelf te koken.

  1. Hi Paul, bedankt voor je berichten. De zuurkool wordt inderdaad eerst gestoofd met wat boter en ganzenvet en krijgt daardoor een mooie smaak. In antwoord op je andere bericht: gula djawa is inderdaad gecarameliseerde palmsuiker. Citroensap (of zelfs gewoon een drupje azijn) kan een satésaus inderdaad lekker opfrissen, doen we regelmatig. Ik zeggen, blijf proeven & feedback geven, altijd welkom. Hrgr. Michiel

 21. Hoi,

  Hoe zorgen jullie ervoor dat de maaltijden een week houdbaar zijn en het toch gezond te houden? Als ik thuis iets vers maak kan ik het namelijk ook geen week bewaren.

  Groetjes Bardette

  1. Hi Bardette, je had deze vraag ook op 12/12 gesteld en is door mij beantwoord. Waarschijnlijk is daar iets mis gegaan in de communicatie? Het antwoord is: “Hi Bardette, de maaltijden zeer hygienisch bereid, vervolgens binnen 2 uur teruggekoeld tot 3 graden Celcius en daarna worden ze MAP verpakt. Dat betekent ‘modified atmosphere’. Wat is dat? Eerst wordt het gerecht vacuum verpakt met een restwaarde van 2% zuurstof. De zuurstof die er uit wordt gezogen wordt vervangen door koolzuur en stikstof. Koolzuur gaat verkleuring tegen, stikstof remt de bacteriologische ontwikkeling. Vervolgens wordt het geheel luchtdicht gesealed. Het mooie van dit systeem is dat je geen toegevoegde e-nummers zoals conserveermiddelen, anti oxidanten of kleurstoffen hoeft toe te voegen. Zo werkt dat dus. Bel of mail gerust als je nog meer wilt weten.” Hrgr. Michiel

 22. Ik lees als ingredient van de Nasi Kuning Goreng : satesaus.
  Maar wat zit daar in? Afhankelijk van welk merk vaak met toegevoegde suikers?

  1. Goedenavond, als het het nasi gerecht is van j.l. week dan gaat het conform het etiket om satesaus kokki djawa. Ingrediënten: pinda’s (62%), bruine basterdsuiker (suiker, suikerstroop, kleurstof (karamel)), gedroogde ui, kruiden en specerijen (paprikapoeder, koriander, komijn, laos, gember, knoflookpoeder), zout. De bruine basterdsuiker wordt ook wel gula djawa genoemd, uit de Indische keuken. Dit is de enige satésaus zonder toegevoegde e-nummers. Beantwoordt dit je vraag? Anders hoor ik het graag. Hrgr. Michiel

   1. Gula Djawa is dat niet palmsuiker? Heel zwaar van smaak.
    Ik vind zelf citroensap het geheime onderdeel van de satésaus. Dat maakt het wat frisser

 23. Dacht dat ik een gewone magnetron maaltijd had gekocht, maar die veluwse wildstoof… man man man man man wat is dat lekker! Ik ken een boel restaurants waar ze het niet half zo lekker maken. Morgen terug om een voorraadje aan te leggen 🙂

 24. Heerlijk gegeten in de nasi goreng kip & sateboontjes! Zeker voor herhaling vatbaar. Een vraag en een opmerking. Kan de verpakking bij het plastic?

  Tip: Stel de website zo in dat de nieuwste opmerking bovenaan staan en niet helemaal onderaan. Dat is eigenlijk gangbaar en leest makkelijker.

  1. Hi Ilse, bedankt voor je bericht, compliment en tip! De verpakking is van recyclebaar plantaardig cellulose en kan zowel bij plastic als algemeen afval worden verwerkt. De instelling ga ik even checken. Hrgr. Michiel

 25. Naar aanleiding van bericht in de krant werd ik enthousiast en kwam naar de website. Door de zwarte achtergrond en het lichte en dunne lettertype is deze voor mij helaas praktisch onleesbaar, jammer.

  1. Beste Lola, dat is vervelend om te horen. We zullen kijken of we dit kunnen verbeteren. Mocht je een vraag hebben, laat maar horen, dan beantwoorden we deze graag. Hrgr. Michiel

 26. Vanavond de nasi goreng kip & sateboontjes gegeten. Hij was erg lekker!
  Alleen klopten de voedingswaarden volgens mij niet. En dit drong pas tot mij door toen ik de maaltijd al op had… 21,1 kcal p 100 gram? (te mooi om waar te zijn 😉 en de rest van de waarden klopten ook niet. Ik ben momenteel met een dieet bezig (vandaag was mijn smokkel dag aangezien ik gok dat deze maaltijd eerder rond de 800-900 kcal ligt voor 575 gr) en zou toch erg graag willen weten wat de juiste voedingswaarden zijn!! Maar dit kan ik nergens op de site terugvinden… Zou ik een mailtje kunnen krijgen met de juiste voedingswaarden? En misschien is het een idee om de voedingswaarden bij de recepten hier op de site te zetten.

  1. Hi Christa, ik denk dat er een foutje is gemaakt met het stikkeren. Ik stuur je per mail even de juiste waarden, bedankt voor de tip! En fijn dat het goed smaakte. Hrgr. Michiel

 27. Erg blij met deze maaltijd. Ik werk zelf in de zorg en heb avonddiensten. Ideaal dat je dan een gezonde maaltijd kunt afhalen die lekker smaakt. Ik greep laatst wel een keer mis (Plus in Putten), hoe kan dat?

  1. Goedemorgen, bedankt voor de leuke reactie. We leveren altijd op woensdag en maken dan een inschatting wat er die week nodig is. Het kan dan ook voorkomen dat bijv. op dinsdag of woensdag de maaltijden weer op zijn. Dit doen we om weggooien te voorkomen. De maaltijden zijn een week houdbaar, dus als je deze voor of in het weekend koopt, kun je ze nog tot en met donderdag gebruiken. Hrgr. Michiel

 28. Net deze week in Dronten voor de eerste keer geproefd. Normaal neem ik nooit kant en klare maaltijden mee. Maar dit is echt wat anders. Je proeft dat het vers is. Ik ga hier zeker regelmatig gebruik van maken, o.a. bij overwerk.

 29. de bereidingstijd voor in de oven klopt niet ,deze is veel te kort.
  het geeft te kennen als men een als makkelijk te bereiden maaltijd op de markt brengt en de bereidings wijze klopt niet.

  1. Hi Tinus, bedankt voor de reactie en feedback op de bereidingstijd. Uiteraard zijn we zeer zorgvuldig als het gaat om informatie. Zoals op de verpakking staat, het betreft een bereidingsindicatie. Per oven/magnetron kan dat wat verschillen, maar ook per maaltijd. Eenvoudige test: na 5 minuten even voelen of de maaltijd heet is. En anders nog een paar minuten langer verwarmen. Was de maaltijd lekker? Hrgr. Michiel

  2. Tinus, wees je er wel van bewust dat iedere oven anders werkt en er altijd verschil zit in de ideale bereidingstijd. Dus vrij kort door de bocht jouw reactie.

 30. En de bakjes wassen we af en gebruiken we voor de poes (zonde en slecht voor het milieu om die weg te gooien). Kunnen de bakjes door jullie niet hergebruikt worden (bijvoorbeeld met statiegeld)?

  1. Hi Eva, de bakjes zijn van plantaardige cellulose en volledig composteerbaar. De bakjes zijn niet bedrijfsmatig schoon te maken ivm hygiene wetgeving. Hrgr. Michiel

 31. De visschotel van deze week smaakt goed! Wel zou er minder zout in kunnen. Graag meer duurzame visschotels (FSC) of vegetarisch ( wij zijn daar een goede afnemer van!).

  1. Hi Eva, bedankt voor je reactie. We zullen er op letten. Al onze vis heeft het MSC label. Vegetarisch hebben we geprobeerd, maar wordt onvoldoende gekozen. Gaan we wel nog eens proberen. Hrgr. Michiel

 32. Wat gaaf dat jullie nu ook in Dronten zijn. Meteen gisteren de Italiaanse gehaktballetjes probeerd. Echt heerlijk, vooral de pasta was om te smullen.

  1. Goedemorgen. Op de achterzijde staat een bereidingsadvies. Magnetron kan als je het snel warm wilt hebben. Heb je meer tijd, dan kan het ook in de oven op max. 110ºC. (lage temperatuur i.v.m. plastic vrije verpakking) Als je dat zou willen kun je het ook in de pan warm maken. Dat is voor gebakken aardappeltjes natuurlijk een prima manier, hoewel de andere opties ook prima zijn. Succes en laat even weten wat je er van vond. Hrgr. Michiel

 33. Hoi hoi, net voor het eerst een keer jullie maaltijd geproefd na al wat enthousiaste reacties van vrienden. Japanse kip was zalig, zoiets was nog niet te koop in Vathorst. Ben al erg benieuwd naar het menu van volgende week. Lisa

  1. Hi Elisabeth, bedankt voor je reactie. De maaltijd is niet volledig vegetarisch, maar bevat wel biologische ingredienten. Als dat zo is, staat het vermeld op de verpakking. Zo werken we altijd met biologisch IJsselvallei rundvlees. Maar ook smaakmakers als kokosroom, sojasaus, diverse kruiden, diverse zuivel e.d. zijn vaak biologisch. Vegetarisch willen wij zelf graag, maar de keren dat we het tot nu toe geprobeerd hebben was daar weinig animo voor. Hrgr. Michiel

 34. Zoo die beenham met champignonsaus en rösti was echt lekker zeg, hier in Putten vliegen de maaltijden de winkel uit, nadeel is dat ze op maandag op zijn, zodat ik niet op herhaling kan 😉 misschien iets meer leven bij de Plus?

  1. Hi Lex, bedankt voor de complimenten! We zijn al iets aan het verhogen in Putten, omdat we net bezig zijn bij Plus Dee is het nog even zoeken naar de juiste balans. Vandaag weer geleverd, dus…. Hrgr. Michiel

 35. Regelmatig als we geen tijd hebben om te koken eten wij deze maaltijden, ongekend lekker en niet te vergelijken met welke maaltijd ook wat betreft smaak en kwaliteit. Ga zo door!!

 36. Beste Michiel, van een kennis heb ik vernomen dat jullie producten niet meer verkrijgbaar zijn bij de Jumbo op het Triasplein te Harderwijk! Als dat zo is dan is dat jammer! Waar kunnen wij jullie producten nog wel kopen?

  Groeten en succes!

  Chris en Erika Groeneveld

  1. Beste mevrouw/heer Geurts, leuk om te horen! Bij welke winkel haalt u de maaltijden? Zeker door dit soort complimenten zijn we extra gemotiveerd om van de maaltijden een blijvend succes te maken. Hrgr. Michiel

 37. Deze week voor het eerst jullie maaltijd geproefd. Normaal koop ik geen ‘kant en klaar’ maar dit is echt wat anders. Heerlijke smaken, niet te zout/vet, echt vers. Ga zo door! Zou het wel fijn vinden als je eens wat met vis kan doen.

 38. Ik wil ook graag mijn complimenten uitspreken over de maaltijden. Ben nu aan het genieten van de Mexicaanse runderstoofschotel met groene rijst en gebakken paprika. (Echt weer heerlijk) Smaken zijn lekker variërend. Misschien is het mogelijk om de maaltijden iets goedkoper te maken om een groter publiek te trekken. Maar de maaltijden zijn het bedrag ruimschoots waard. een lekkere gezonde maaltijd voor als koken even niet uitkomt…Ga zo door!!!!

  1. Hi Arjan, bedankt voor reactie en positieve feedback. Budget is een uitdaging, zeker als we kwalitatief het onderscheid willen blijven maken. Maar wie weet gaan we volgend jaar nog een voordelige maaltijd introduceren, naast de huidige varianten. Hrgr. Michiel

 39. Fijn dat deze gezonde maaltijd nu in de winkel ligt. Deze week erg genoten van de gehaktbal en van de pittige bief met mihoen goreng. Gaan jullie ook eens wat met vis doen?

  1. Bedankt voor de complimenten! We doen met regelmaat wat met garnalen, maar vis lijkt niet zo populair te zijn tot nu toe. We gaan het wel weer proberen. Hrgr. Michiel

 40. Wij eten regelmatig jouw maaltijden “Michiel”, en zijn vaak verrast door de heerlijke smaak. Vanavond echter waren we verrast door de smakeloosheid van een maaltijd Pittige biefstukreepjes. Het vlees was taai en de gehele maaltijd vonden we zonder smaak. Teleurstellend en spijtig voor de “wat luxere kant en klaarmaaltijd” Wilden we toch even kwijt.

  1. Bedankt voor de reactie, erg jammer om te horen dat deze keer de maaltijd niet naar uw wens was. Ik stuur u nog even een e-mail om dit goed op te lossen. Vrgr. Michiel

 41. Zojuist een maaltijd geprobeerd!
  De Provençaalse runderstoofschotel met gele pilafrijst en groentemix.
  Mijn vrouw had deze gewonnen tijdens een deel en like actie via Facebook!
  ( anders nooit geproeft omdat,ze niet bij onze vaste supermarkt verkrijgbaar zijn)

  Ik moet zeggen dat het me zeer goed smaakte! Je proeft tog echt de verse groente door de lekker bite. Ook het rundvlees was super.
  Het is ook een variatie betreft magnetron maaltijden.
  Verder was het een goede portie voor 1 persoon! Heel eerlijk gezegd heb ik geen punten ter verbetering!
  Ga zo door!!

 42. Onmiddellijk bij de PLUS de boerenkool met hert meegenomen. Proefnotities: na een klont (gezouten) boter was de boerenkool prima; wij vonden dat er best wel wat versgemalen zwart peper over het hert mocht, ook een draai zout… Echt lekker, maar toch geen hert zoals van/bij de Echoput. Succes toegewenst

  1. Beste familie Faber, bedankt voor de reactie en leuk dat u geproefd heeft. Volgende week: ree peper! Bedankt ook voor de proefnotities, zoals we samen hebben vastgesteld koken we met smaak, maar zijn we terughoudend met zout omdat je dat er thuis ook over kunt doen desgewenst.En, een vergelijk met de Echoput…de lat ligt hoog 🙂 Hrgr. Michiel

 43. Vandaag voor het eerst in Elburg jullie maaltijd geproefd. Heerlijke wildschotel en mijn man de ham met rösti. In één woord heerlijk, ga zo door!

 44. Een paar weken terug 2 maaltijden geprobeerd. De smaak was heerlijk !
  Maar toch een puntje kritiek:
  Varkensrollade met snijboontjes met spek en aardappelen…
  er zaten geen spekjes door de snijbonen ?
  Kipkerrie met rijst… 3 a 4 stukjes kip, is wel erg weinig.

  1. Hi Miran, bedankt voor het kopen van de maaltijden en fijn dat ze lekker waren.Spekjes hadden er natuurlijk wel op moeten zitten, foutje ben ik bang. Deze week hebben we bij de nasi kuning goreng meer kip gedaan. We maken wel gebruik van Gildehoen scharrelkip, dus geven iets minder gewicht, maar wel meer kwaliteit. Graag tot snel weer. Hrgr. Michiel

  1. Beste Lammie, de verpakking is geschikt tot 100º C. Dus oven kan wel, maar dan langer en op lagere temperatuur. Mijn advies zou dan zijn om de gerechten over te doen in een hitte bestendig bakje. Wat ook kan is de verpakking in zijn geheel in een stoomoven plaatsen.
   Hrgr. Team MichielsMaaltijdvandeWeek.

  1. Zeker, alles is vers gemaakt en niet bevroren geweest. Aardappel raden we aan niet te vriezen omdat die uit de vriezer vrij waterig worden.

  1. Beste Han, bedankt voor je reactie en de tip. We proberen inderdaad matig om te gaan met zout. Maar ook met vet en al helemaal geen toegevoegde suiker. Na drie weken testen krijgen we vooral als reactie terug: erg lekker ,super vers, maar het mag wel wat hoger op smaak… Uiteraard doen we dat met kruiden en specerijen. Maar ook wat zout. De maaltijden van deze week zitten zo’n beetje op 25-30% van de ADH. Laat ons weten wat je er van vindt. Hrgr. Team MichielsMaaltijdvandeWeek

 45. Ik heb heerlijk gegeten van de draadjesvlees met aardappelpuree. Het vlees deed mij denken aan vroegere tijden. Heerlijk gekruid zoals mijn moeder het vroeger ook maakte. Samen met de puree een voldaan gevoel. Misschien een tip? Dit gerecht gaat natuurlijk prima samen met rode kool met appeltjes. Ik miste de groente. Maar niet getreurd want ik geef dit gerecht een dikke voldoende.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *