Klantenservice? Hebben we niet.

Wij zien u namelijk niet als klant, maar als gast. We zijn namelijk geen maaltijden fabriek, maar een kleinschalig, gastvrij en lokaal horeca bedrijf. Vanuit Nunspeet rijden we de regio rond om via onze supermarkt partners gasten blij te maken met heel goed eten. We hebben dus geen klantenservice. Maar heeft u een vraag of klachten, dan beantwoorden of lossen we die altijd gastvrij op. De beste manier is om even te mailen naar info@delicio.nl of te bellen met 0341-260800 Maar u kunt ook bij dit bericht een reactie achterlaten als u geen haast heeft. Bij ons is de gast nog echt koning, dus reken op een gastvrij bericht terug.

2 comments on “Klantenservice? Hebben we niet.Add yours →

    1. Het is geen specifiek doel, maar komt wel voor. Sowieso gebruiken we alleen plantaardige oliën (maisolie, olijfolie) en koken we met maximaal 2 gram zout per 1 kg. bereid gerecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *