Lokale leveranciers

Michiels maaltijd van de week wordt waar mogelijk bereid met ingrediënten van lokale leveranciers uit het gebied Veluwe, IJssel en Flevoland. Maar we kijken ook over de grens. Wat en waar we ook inkopen: duurzaam, diervriendelijk, seizoenvers en veel smaak: dat zijn onze criteria voordat we inkopen. Daarom hebben we ook geen standaard assortiment maaltijden, maar bepaalt onze omgeving en het seizoen hoe we onze inspiratie inzetten om voor u een gezonde maaltijd te maken.

Met trots stellen wij u voor aan een aantal van onze vers partners:

Kaasboerderij van Zeeburg in Doornspijk.
Geitenkaas boerderij de Wolf in Terwolde.
Natuurboer Berrie Klein Swormink, IJsselvallei rundvlees uit Lettele.
Bierbrouwerij de Veluwsche Schavuyt, Apeldoorn.
Flevosap, van heerlijke appeltjes uit de polder.
La Bio Idea, biologische Italiaanse producten.
Jan van As visleverancier van duurzame vis met MSC label.
Natuurlijk Naturelle, dé groothandel voor biologisch AGF
Hanos Apeldoorn, onze totaalleverancier, ook voor duurzaam diervriendelijk.
Duni foodservice, leverancier van plantaardige verpakkingen.
Gaasterlandse kruidenvarken, leverancier van antibiotica vrij varkensvlees.
Gildehoen, de duurzame, lekkere en gezonde kip.
Verstegen, leverancier van biologische kruiden.
Slagerij van Rhee, uit Uddel. Maakt voor ons op speciaal recept e-nummer vrije specialiteiten met lokaal vlees.
Groentenproductie Flevoland uit Dronten, aardappelen en groenten o.a. uit Flevoland.

10 comments on “Lokale leveranciersAdd yours →

  1. Vorige week samen met mijn partner voor het eerst jullie maaltijd gehad (Plus Lelystad) en zeer genoten van de babi pangang en van de penne carbonara. Hiervan gaan we zeker vaker gebruik maken.

  2. Heb eerder een positieve reactie geschreven over jullie maaltijden, vind die niet meer terug op de site. Jammer want, ik ben echt blij met Michiel’s (want, biologisch) en daarom zocht ik naar jullie om wat feedback te geven.

    Mijn draadjesvlees met wijnjus, rode kool en aardappelpuree kocht ik vandaag bij de Jumbo in Dronten-Zuid. Heb de maaltijd in de oven gezet omdat ik geen magnetronfan ben. Alles was mooi gaar, lekker warm – 40 minuten in de voorverwarmde elektrische oven op 110 graden – maar, ik miste iets.

    Het eten was goed van kwaliteit, de smaak wat vlak. Proefde geen laurier, kruidnagel, geen tijm of appel.

    Heb al beter gegeten en toch was deze maaltijd goed bereid.

    Daarvoor dank.

    1. Beste Annemiek, bedankt voor de feedback. We streven altijd naar 100% tevredenheid, het spijt mij dat het in dit geval – ondanks dat je de maaltijd als goed bereid waardeert – niet helemaal naar jouw smaak was. Misschien heeft het te maken met de wens van velen om beperkt met zout te koken. We luisteren daar naar, omdat zout ook naar wens zelf toegevoegd kan worden. De kruiden/specerijen in de vleesjus had je zeker moeten proeven, daar gaan we ook aandacht aan besteden. Hrgr. Michiel

  3. Zojuist jullie rundergehakt stammetje met jus, Hollandse groenten en gebakken ui gegeten en kan alleen maar zeggen dat het echt lekker was. Complimenten! Ben zelf werkzaam in de levensmiddelen industrie en ook daar gaan we steeds meer over op eerlijke producten.
    Ben blij dat ook onze dieren het hierdoor steeds beter krijgen en dat verdienen ze.

  4. Vandaag voor het eerst een maaltijd gekocht bij jumbo drielanden, sperziebonen met varjenshaaspuntjes! Was heerlijk, super vers, niet te vergelijken met andere kant en klaar maaltijden

    1. Beste Mariëlle, wat leuk om te horen! Zeker in de begin fase hebben we natuurlijk ambassadeurs zoals jij nodig. Aankomende donderdag weer nieuwe gerechten, graag tot ziens bij de Jumbo Drielanden. Hrgr. Michiel

    2. Vanaf deze week ook in Nijkerk. Had het in Harderwijk al een keer zien liggen, dus ga t zeker proberen. Want als Marielle tevreden is, moet het goed zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *