Even voorstellen…

Michiel’s maaltijd van de week gaat over passie. Al jaren ben ik bezig met gezonde voeding. Je groeit, als bedrijf en als mens. En die groei brengt je op allerlei plekken, in allerlei fasen van ontwikkeling. En uiteindelijk kom je op een plek waarvan je denkt: waarom ben ik hier niet eerder geweest. Die plek heb ik nu gevonden met Michiel’s maaltijd van de week. Gewoon verse maaltijden met alleen maar goede ingrediënten. Geen overbodige fratsen, zeker geen toevoegingen maar gewoon koken vanuit je hart. Met mooie ingrediënten uit de regio, uit het seizoen. Veel betrokken bij lokale leveranciers. Rekening houden met duurzaamheid en diervriendelijkheid. Het gaat ten slotte niet alleen om lekker eten, maar ook hoe we de wereld overdragen aan een volgende generatie. Ik draag daarbij mijn steentje bij door mensen weer pure smaak te laten beleven, het vertrouwen in gezonde voeding terug te geven. Zeker te weten dat er alleen eerlijke ingrediënten zijn gebruikt en dat er niets in de maaltijd van de week zit wat er niet in hoort. Geen synthetische geur, kleur en smaakstoffen. Geen MSG’s. Geen rare E-nummers. Beperkt qua zout, vet en suiker. Waar mogelijk rekening gehouden met zoveel mogelijk allergenen intoleranties. In mijn maaltijden van de week kun je proeven wie ik ben, waar ik ben geweest, wat mijn inspiratie is, wie mijn voorbeelden zijn. Kom het proeven of maak het zelf na met de recepten op deze site. Proeven kun je in Nunspeet, Harderwijk en Elburg (zie ‘waar te koop’)  waar mijn maaltijd van de week is te vinden op het versplein van de Jumbo en Plus supermarkten.

33 comments on “Even voorstellen…Add yours →

 1. Wil hier geen negatief geluid laten horen dat al ontzettend veel van jullie maaltijden met genoegen heb verorberd. Toch zou ik graag contact hebben over een van de maaltijden omdat ik Denk dat er wat fout gegaan is. Bestaat er een mogelijkheid daar contact over op te nemen?

 2. Michiel, echt geweldig dit. Vaste prik, nu twee maaltijden per week. Hou die kwaliteit zo hoog, laat het vooral ook gezond blijven en ik blijf het kopen. Voor de grote eters wellicht een iets grotere verpakking (100-150 gr meer) en dan ben ik helemaal blij!

 3. De eerste maaltijd bij PLUS-Ermelo, direct na de wijnproeverij in 2015 en ontmoeting met Kok Michiel, gehoefde wel wat zout, naar onze smaak, maar prima. Ik breng nu en dan een Michiel’s mee: altijd zeer smakelijk, maar vandaag de “Hert sukade met hete bliksem” gegeten.
  Echt de lekkerste tot nu toe. Mooi natuurlijk hert (bij de Echoput doet men er ietwat eigenwijs over, maar Michiel weet er ook best raad mee), heerlijke hete bliksem (kende ik alleen van naam … ) en heel lekkere garnituur: ons compliment !

 4. Beste Michiel en Esther,
  dank voor de maaltijden die je hier gebracht hebt.
  ik heb net de Veluwse rundergehakt balletjes in goulash saus gegeten.
  Heerlijk en ook voldoende!
  mooi concept en fijn dat het zo goed loopt.
  vr gr Jaap

 5. Hoi Michiel ,

  Ik heb gister voor het eerst 2 maaltijden mee genomen uit de jumbo in Nunspeet . Wat is het lekker!!!! Een groot compliment. Wanneer komt het naar ermelo?
  Gr. Gea

 6. Lekker hoor! Ik ben zelf regelmatige gebruiker in Harderwijk en ben nu ook mijn ouders in Nijkerk enthousiast aan het maken. Ben nu al benieuwd naar het menu van deze week.

 7. Hallo Michiel,

  Erg lekkere maaltijden allemaal voor m’n diensten in het ziekenhuis! Heb ondertussen al 6 verschillende maaltijden gehad en ben er erg tevreden over! Mag ik een suggestie doen voor Zuid-Afrikaanse Bobotie?

  Groetjes,

  Erik-Jan Vis

 8. “Mihoen goreng met pikante biefreepjes en zoetzure groenten.”
  Op de verpakking staat ” Gebakken chinese bami “etc. maar het was toch mihoen.
  De groenten zagen er mooi uit maar waren wel erg zoet. Biefblokjes met een totaal gewicht van 55 gram waren zeker niet pikant.
  Deze maaltijd zou ik niet nog een keer kopen.

  1. Beste mevrouw/heer Maring, bedankt voor de reactie. Bij ons weten is Chinese bami hetzelfde als mihoen. We maken elke week drie verschillende maaltijden en proberen het uiteraard zo veel mogelijk mensen naar de zin te maken. Leuk dat je de maaltijd hebt geproefd, kom nog een keer terug. Hrgr. Team Michiels Maaltijd van de Week.

 9. Mijn man en ik zijn fervent aanhanger van de heerlijke maaltijden.
  Nu moet mij toch iets van het hart. Vandaag Nasi goreng kip gegeten, maar waar is de kip? Drie kleine stukjes vind ik toch wel heel summier. Jammer. Want de smaak was verder heerlijk. Met vriendelijke groet Antonetta Meulenbroek

  1. Beste Antonetta, bedankt voor je feedback. Volgende keer zullen we meer kip in het gerecht verwerken. Hartelijke groet Team Michiels Maaltijd

 10. Complimenten voor deze heerlijke maaltijden. Vorige week in Drielanden ‘ontdekt’. In mijn boodschappenmand een blijvertje. Genoten van de Italiaaanse stoofschotel.

 11. Nu 2 keer een maaltijd gekocht. In week 40 de varkenshaas met roomsaus, gebakken aardappels en snijbonen en in week 41 draadjesvlees met rode kool en aardappelen. Echt (h)eerlijke maaltijden. Kan geen andere kant-en-klaar maaltijd tegenop. Ik ga morgen weer naar de Jumbo. Dat wordt nog moeilijk kiezen tussen de hachee met hutspot en de Italiaanse runderstoof. Misschien neem ik ze wel allebei…….

 12. Beste Michiel, Erika en ik Chris hebben gisteren als ambassadeurs van jouw firma genoten van de overheerlijke Kip met rijst! Geweldig wat een prestatie hebben jullie daarmee bereikt. Gefeliciteerd met nog een prachtig resultaat, wij gaan echt alles proeven! hartelijk dank voor de aanwinst in lui lekkerland

 13. Waarde Michiel, Mijn vrouw Erika en ik Chris hebben bij Jumbo Harderwijk aan het Triasplein te Harderwijk jou fantastisch bereide maaltijd (Rundvlees met rijst) gegeten en wij waren zéér verrast door de geweldige smaak en fantastisch gemarineerd rundvlees, perfect voor elkaar gebracht en hartelijk dank voor een fijne afsluiting van onze zondag!

  1. Beste Erika en Chris, wat een leuk commentaar, erg fijn om te lezen. We hebben jullie als ambassadeurs van onze passie hard nodig in deze begin fase, dus de complimenten worden zeer gewaardeerd. Tot ziens bij de Jumbo. Hrgr. Michiel

 14. Uitstekend initiatief, juist in het toeristische Nunspeet volop kansen. Ook bij andere supermarkten binnenkort?

  1. Hi Gert, zojuist de 1e zes weken geëvalueerd, succesvol verlopen. Dus, we willen graag door naar andere verkooppunten. Proberen eerst Harderwijk en misschien Elspeet. In Nunspeet blijft het qua supermarkt voorlopig nog even exclusief bij de Jumbo. Misschien nog wel een kaas-groenten winkel of snackbar in Nunspeet. Hrgr. Team MichielsMaaltijdvandeWeek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *